Over Batteryhouse

Batteryhouse is een initiatief van  Aytra Batteries, dat gespecialiseerd is in batterijtechnologie en dat tevens één van de grootste officiële verdelers is van A-merk batterijen zoals VartaExide, Leoch, Optima, Studer, Lemania en Powerboozt Aytra heeft op korte tijd een sterke positie weten te bemachtigen op de markt, mede dankzij onze sterke internationale contacten en ons team dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in supply chain-oplossingen.

Vanuit hartje Limburg

Ons distributiecentrum bevindt zich in Genk, Limburg. De strategische ligging, vlakbij de autosnelwegen, maakt van ons magazijn dé perfecte uitvalsbasis om onze activiteiten zo efficiënt mogelijk te kunnen ondernemen.

Ons assortiment

Batteryhouse is officieel partner en verdeler van enkele merken waaronder Varta, Powerboozt, Leoch, Exide, Lemania en natuurlijk ons eigen merk Aytra. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij u voorzien van de juiste batterij voor iedere denkbare toepassing. Zo vindt u bij ons accu’s voor wagens en motorfietsen, heftrucks en vrachtwagens, reisvoertuigen zoals caravans en vaartuigen.

Afhankelijk van uw gebruik kunnen de energievereisten sterk schommelen. Bijgevolg opteren wij om een zo gevarieerd mogelijke scala aan batterijtechnologieën aan te bieden. Denk maar aan: AGM, EFB, Start-Stop en GEL-batterijen, om maar een paar te noemen.